معرفی کمپانی الکترونیک آرتز


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : پنج شنبه 5 اسفند 1393
بازدید : 1307
نویسنده : poorya

معرفی کمپانی الکترونیک آرتز

تاریخچه

1982-1991

 

در فوریهٔ سال 1982 تریپ هاوکینگز با دان ولنتاین از شرکت سیکویا کپیتال جهت سرمایه گذاری در زمینهٔ تازه و توأم با ریسک یعنی تأسیس شرکت Amizin' Software (تولید نرم‌افزارهای سرگرم کننده) جلسه‌ای تشکیل داد. دان ولنتاین، هاوکینگز را تشویق به ترک شرکت اپل که او در آنجا مدیر بازاریابی تولید بود-کرد و به او اجازهٔ استفاده از محیط خالی دفتر خود را داد تا او بتواند فعالیت خود را آغاز کند. در 28 می سال 1982 هاوکینگز با سرمایه‌ای معادل 200,000 دلار شرکت خود را به ثبت رساند. هفت ماه بعد او این سرمایه را، با توجه به وام هایی که از شرکت‌هایی مانند سیکویا کپیتال، کلِینر پرکینز اند بایِرز و سِوین روزِن فاندرز گرفته بود، به 2 میلیون دلار افزایش داد. در همان سال او به همراه اولین کارمند خود، ریچ مِلمون، برنامهٔ شرکت خود را بهبود بخشید. در همان زمان او دو تن از کارمندان قبلی خود را که با او در شرکت اپل کار می‌کردنند، به جمع کارمندان خود اضافه کرد و به کمک این دو تن او در ماه‌های سپتامر و اکتبر توانست برنامهٔ تجاری شرکتش را بهبود بخشد. در این بین، هاوکینگز که به دلیل استخدام 11 نفر دیگر به کمبود مکان در دفتر ولنتاین دچار شده بود، دفتر شرکتش را به سَن مَتِئو نقل مکان داد. دفتر این شرکت به باند فرودگاه سَن فرانسیسکو مشرف بود.

تغییر نام

کارمندانی که تازه استخدام شده بودند از اسم این شرکت (Amazin' Software) خوششان نمی‌آمد. به همین دلیل هاوکینگز جلسه‌ای برگزار کرد. آن شب همهٔ کارکنان قول دادند که تا قبل از طلوع آفتاب با اسمی جدید به توافق برسند. هاوکینگز به کسانی که در شرکتش طراحی نرم‌افزارها را بر عهده داشتند، Software Artists (طراحان نرم‌افزار) می‌گفت و به همین دلیل او و مِلمون عبارت SoftwareArts را پیشنهاد دادند. اما دَن بریکلین این نام را نپذیرفت. هاوکینگز کلمهٔ Electonic را خیلی دوست داشت، بنابراین او عبارت Electronic Artists و Electronic Arts را پیشنهاد کرد. به نظر می‌آمد که همه از عبارت Electronic Artists خوششان آمده باشد تا اینکه استیو هِیس جمله‌ای را به زبان آورد: "ما طراحان نیستیم آنها هستند..." یعنی کسانی که ایده‌ها را می‌دهند طراح هستند نه کسانی که آنها را می‌سازند. بنابراین همه با عبارت Electronic Arts موافقت کردند و نام شرکت از Amazin' Software به Electronic Arts تغییر یافت.

 

خروج هاوکینگز

 

بعد از سالها فعالیت موفقیت آمیز، هنگامی که شرکت ای‌اِی تصمیم به ساخت بازی برای دیگر کنسول‌ها گرفت، تریپ هاوکینگز از شرکت الکترونیک آرتز استعفا کرد.

 


1991-2007

 

در حال حاضر مقر اصلی شرکت الکترونیک آرتز در ردوود شورز (Redwood Shores)، در همسایگی شهر ردوود سیتی (Redwood City)، کالیفرنیا است. بعد از خروج تریپ هاوکینگز، لری پروبست رئیس این شرکت شد.

 

2007

 

در این سال لری پروبست از سمت خود استعفا کرد و به جمع مدیران پیوست؛ بدین ترتیب، جان ریسیتیلو به عنوان رئیس ای‌اِی انتخاب شود.

 

بخش بندی

 

در ژوئن سال 2007 ریسیتیلو اقدام به بخش بندی این شرکت کرد: هر بخش مسئول بازی‌های خود. با این کار نه تنها کیفیت بازی‌ها افزایش یافت، بلکه سرعت انتشار و توزیع آنها هم بالاتر رفت.

 

بازی برای مکینتاش

 

در سال 2007 شرکت ای‌اِی اعلام کرد که از این پس در کنار هر نسخه از بازی‌های خود، نسخهٔ مکینتاش آن بازی را هم تولید می‌کند تا استفاده کنندگان این سیستم‌عامل هم بتوانند از محصولات این شرکت استفاده کنند.

بخش‌ها و استودیوهای مختلف شرکت ای‌اِی

الکترونیک آرتز از 4 بخش اصلی درست شده است(به همراه نام استودیوهای هر بخش):

 

  • ای‌اِی گِیمز (EaGames): این بخش مسئول ساخت بازی‌های حادثه‌ای ماجرایی، مسابقه‌ای، رزمی و نقش بازی (Role Playing) است. رهبری این بخش را فرانک گیبو بر عهده دارد.
    • ای‌اِی ردوود شورز (Redwood Shores)
    • ای‌اِی لوس آنجلس (LosAngles)
    • ای‌اِی مونترال (Montreal)
    • بایو وِیر (BioWare)
    • دایس (Dice)
    • پندمیک (pandemic)
    • بلک باکس (Black Box)
    • مکسیس (maxis)
    • فینامیک (Phenomic)
    • کریتریون (Criterion)
    • میتیک (Mythic)

 

  • ای‌اِی اسپرتز (EaSports): این بخش بازی‌های ورزشی را تولید می‌کند. این بازی‌ها عبارتند از:فوتبال (فیفا ساکر)، فوتبال آمریکایی (مَدن ان‌اف‌ال)، بسکتبال (ان‌بی‌ای)، بوکس (فایت نایت)، گلف (تایگروودز پی جی اِی تور)، هاکی (ان‌اچ‌ال) و راگبی. رهبری این بخش را پیتر مور در اختیار دارد.
    • ای‌اِی تیبوران (فلوریدا) (Tiburon)
    • ای‌اِی کانادا (ون کو وِر) (Canada)
    • ای‌اِی اسپرتس بیگ (سن فرانسیسکو) (Big)

 

  • ای‌اِی کژوال اینترتینمنت (Ea Casual Entertainment): این بخش برای کسانی که به طور معمول از این بازی‌ها استفاده می‌کنند و نیز کسانی که استفاده کنندهٔ همیشگی این بازی‌ها نیستند، بازی تولید می‌کند. کیتی ورابک این بخش را رهبری می‌کند.
    • ای‌اِی ردوود شورز (Redwood Shores)
    • ای‌اِی لوس آنجلس (LosAngles)

 

  • سیمز (The Sims): این بخش بازی‌های شبیه سازی زندگی را تولید می‌کند که از معروف‌ترین این بازی می‌توان به سری‌های سیمز اشاره کرد. راد هامبل رهبر این بخش است.
    • ای‌اِی ردوود شورز (کالیفرنیا) (Redwood Shores)

نام به فارسی: الکترونیک آرتز (هنرهای الکترونیکی)




:: برچسب‌ها: تاریخچه شرکت الکترونیک آرتز , تاریخچه Electronic Arts , معرفی شرکت الکترونیک آرتز , پیشینه شرکت الکترونیک آرتز , تاریخ تاسیس شرکت الکترونیک آرتز , تاریخچه EA , تاریخچه شرکت های بازی سازی , ,

مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بازی و نرم افزار و آدرس pansona.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com